Удължаване срока за кандидатстване по съвместна магистърска програма "Международен бизнес и мениджмънт" с Nottingham Business School

Благодарим за интереса към магистърските програми на ИУ - Варна. С удоволствие ви уведомяваме, че удължаваме срока за кандидатстване за първия прием по съвместната магистърска програма "Международен бизнес и мениджмънт" с Nottingham Business School. Ще продължим да разглеждаме новите кандидатури като правилата за отстъпка от първата семестриална такса ще важат за всички кандидати, които успеят да изпълнят всички условия по записването до 30 септември 2015 г..

Програмата "Международен бизнес и мениджмънт" е първата съвместна магистърска програма на ИУ - Варна, предлагана заедно с Nottingham Business School. Контактите с NTU датират от средата на 90-те години, но сега след едногодишна подготовка и комуникация между двете институции и валидация от страна на Акредитационната комисия на Nottingham Business School, договорът за съвместна магистърска програма вече е факт. Учебният план и начинът на обучение на студентите по специалността е изцяло по стандартите на Nottingham Trent University. Продължителността на обучението e 2 години (4 семестъра).

Защо да избера ИУ - Варна?

  • Невероятна възможност за обучение във Великобритания и за получаване на призната британска магистърска диплома
  • Обновена сграда, библиотека и спортни съоръжения
  • Над 12 000 студенти
  • Сред най-добрите университети в България, според класацията по рейтинги на висшите училища В България за 2014
  • Дипломиралите се успешно заемат висши мениджърски позиции във водещи компании
  • Широка мрежа от бизнес партньорства, създадена благодарение на Центъра за Кариерно развитие и Алумни
  • Разнообразни културни и спортни събития през цялата година

Повече информация за програмата можете да намерите на: http://ibm.ue-varna.bg/en/

За допълнителни въпроси, моля обръщайте се към Администратора на програмата на email: ibm_jp@ue-varna.bg