Форум "Научи повече" на Кариерен център към ИУ-Варна

На 13 октомври 2015 г. в Икономически университет – Варна се проведе семинар на тема "Ключови умения за успешна кариера". Лектори бяха интензивни мениджъри от Образователен център Британика ООД, които са завършили ИУ-Варна и вече са поели своя кариерен път.

По време на събитието участниците имаха възможност да участват в уъркшоп, чрез който упражниха техники и подходи при интервю за работа на английски език.

Събитието е част от форум "Научи повече" на Кариерен център към ИУ-Варна, в който се канят специалисти, за да развиват "меките" умения на студентите и завършилите университета.

Специално за Икономически университет - Варна е интервюто на един от лекторите Елена Кънчева - Организатор работа с клиенти, горда възпитаничка на университета, вече в ролята на човек от практиката. Тя казва: "... В ИУ-Варна се организират събития, които свързват бизнеса и студентите, дават шанс на всеки студент да се усъвършенства и да повиши уменията си. Това е нещо безценно, от което според мен всеки един трябва да се възползва. Всяко знание, натрупан опит и усвоено умение в университета със сигурност ще помогне в бъдещото кариерно развитие и аз смятам, че не бива да бъде пропускан подобен шанс..."

Цялото интервю на Елена Кънчева прочетете тук.

Посетете и други събития, свързани с Вашето кариерно развитие:

Събитията се осъществяват съвместно с Кариерен център към ИУ-Варна.