Музикални звезди от формата "Х-фактор" пяха на една сцена със студенти от ИУ – Варна

Младежка публика препълни аулата на Икономически университет – Варна за третото издание на концерта „Звездите на Х-фактор пеят с нас“ на 10 октомври 2018 г.

Събитието събра на една сцена талантливите ни студенти Габриела Кънева, Йоан Панайотов, Теодор Пламенов и танцьорите от TROPICANA DANCE с гостуващите музикални звезди Габриела Гайдаджиева, Витали Езекиев, братята Пламен и Иво – участници в  третия сезон на „X-фактор“.

Първа завладя аудиторията талантливата варненка Габриела Гайдаджиева, носител на Гран при от международния конкурс „Арт старс“ за 2018 г. Хитовите парчета, които тя изпълни, вдигнаха всички на крака и така продължи цялата вечер. Последва бийтмейкърът Витали Езекиев – музикант, композитор, аранжьор и танцьор, носител на първи награди от международни конкурси и фестивали, участник в телевизионни и радио формати: „Х- фактор“, „Гласът на България“ и др.

Удоволствие и наслада беше да се чуят лиричните песни на нашите студенти – дуетът Габриела Кънева и Йоан Панайотов с авторската им песен „Time to say goodbye“, баладата на Теодор Пламенов, както и да се видят горещите ритми на TROPICANA DANCE – партньори на Студентския съвет в ИУ – Варна.

С появата си на сцената братята Пламен и Иво успяха да разтуптят сърцата на момичетата в залата и да затанцуват заедно с тях. Всички бурно аплодираха хитовите им парчета:  „2х2” „24/7“, "Не ти мисля зло" (с Михаела Маринова), "Няма да си тръгнеш с друг" (с DARA и Pavell & Venci Venc) , "С ръка на лице" и най-новия им сингъл „Сафари“ .

Перфектен завършек на вечерта поднесе Фолклорен ансамбъл “Гергана” към Икономически университет – Варна, носител на множество международни и национални награди, който отново потопи публиката в своята фолклорната магия.