Програма "Моята банка на бъдещето" - реален проект с ментор от банката

Програма "Моята банка на бъдещето" - реален проект с ментор от банката

Вдъхновяват ли те иновациите?

Любопитно ли ти е какво е приложението на технологиите в банкирането? Искаш ли да работиш по реален проект с ментор от банката? Ако отговорът е "да", то програмата на УниКредит Булбанк „Моята банка на бъдещето“ е точно за теб!

Какво се случи до момента

Програмата стартира през 2012 година и до момента повече от 170 студенти от цяла България взеха участие в нея.

УниКредит Булбанк награди победителите в петото издание „Моята банка на бъдещето“ с годишна стипендия в размер на 1350 лв.

През 2017 г. за участие в инициативата бяха избрани 30 студенти от различни университети, които трябваше в рамките на месец да работят по пет зададени от УниКредит Булбанк проекти, свързани с клиентското преживяване, технологии и иновации в банкирането.

През този месец студентите развиваха идеите си как трябва да изглежда една банка на бъдещето, подкрепяни от доказани професионалисти от УниКредит Булбанк. Освен експертната помощ, на която можеха да разчитат младите хора, за тях банката осигури и обучения по управление на проекти и презентационни умения.

Още любопитна информация можете да намерите в блога на УниКредит Булбанк или във видеото от последното издание.

Кой може да участва?

В програмата могат да се включат студенти от различни университети в специалности като Финанси, Икономика, Бизнес администрация, Маркетинг, Информационни технологии, Счетоводство и други.

Ето и няколко причини да се включиш в програмата:

Ще работиш по реален проект
в продължение на месец в екип и с ментор, който е утвърден специалист или мениджър от УниКредит Булбанк.
Ще участваш в обучения
по управление на проекти и по презентационни умения.
Най-добрите ще получат възможност за стаж (работа)
в банката.
Победителите ще получат годишна стипендия,
а за всички останали ще има вълнуващи награди.
Повече за предходните издания на „Моята банка на бъдещето“ може да научиш от корпоративния блог или от Facebook страницата на УниКредит Булбанк.

По думите на Цветанка Минчева, Главен директор Глобално банково обслужване, „Програмата „Моята банка на бъдещето“ е отлична възможност за младите хора да се докоснат до бизнеса „отвътре“! Стимулираме ги да мислят извън стандартите, да проявят творчество и инициативност. Да израснат като личности и да придобият знания и умения“, допълва още тя.

„Моята банка на бъдещето“ ни даде самочувствие да вярваме в мечтите и възможностите си“, коментира Велизар Гутов, участник и един от победителите в първото издание на Програмата, както и вече Специалист Развитие интернет услуги и банкиране в банката.

„Не е важно идеята ви да бъде първа в състезанието, за да бъде реализирана”, сподели с участниците от четвъртото издание Ева Илиева, участник в Програмата и настоящ Експерт по управление на проекти.

Регистрирай се сега за Програмата! Краен срок: 15 октомври 2018 г.