Представяне на филма "Нокаут или Всичко, което тя написа" от Ники Илиев и Саня Борисова

Нокаут или Всичко, което тя написа

28 септември 2018 г., 18.00 часа, зала Аула

България, САЩ, 2018 год., 100 мин.
Режисьор: Ники Илиев
Актьори: Саня Борисова-Илиева, Джеймс Туминиа, Орлин Павлов, Башар Рахал, Диана Любенова
Трейлър на филма:  https://www.youtube.com/watch?v=fR_DCTbPcbc

След "Чужденецът" и "Живи легенди" Ники Илиев и Саня Борисова се завръщат на големия екран с "Нокаут, или Всичко, което тя написа" и ще бъдат специални гости на Икономически университет - Варна.

Нокаут, или Всичко, което тя написа

Сюжетът на новия им филм ни отвежда не само на боксовия ринг, както личи от заглавието, но и в света на музиката, мечтите и, разбира се, Ню Йорк.

След редица травми, нанесени му на ринга, Арън се е оттеглил от професионалния спорт, след като е обявен за психически нестабилен. Той се среща с Жана, момиче с подобни на него странности, което всички около нея са обявили за луда. Двамата се впускат в нестандартна и комична любовна връзка, дирижирана от Боби, брат на Жана. Млад боец, който се опитва да използва ситуацията в негова полза и да върне Арън на ринга срещу себе си. Боби обаче се сблъсква с непредвидимостта на Арън и Жана, и невъзможността те да бъдат контролирани. Тяхната чистота и детска честност оказват своето въздействие. У Боби започват да се прокрадват съмнения и чувство за вина относно това, което прави.

ВХОД СВОБОДЕН!