Вечер на специалностите „Строителен бизнес и предприемачество“, „Строително предприемачество“, „Недвижими имоти и инвестиции“, „Бизнес икономика“ и „Управление на проекти“

На 5 декември 2017 г. в ресторант „Хоризонт“ се проведе Вечер на специалностите „Строителен бизнес и предприемачество“, „Строително предприемачество“, „Недвижими имоти и инвестиции“, „Бизнес икономика“ и „Управление на проекти“.

Организатори на събитието бяха третокурсниците Айля Юсеинова, Ива Ганева, Александра Колева, Александър Йорданов, Борислав Йорданов и Теменуга Георгиева, а водещ бе Никола Христов, студент 5 курс от спец. „Строително предприемачество“.

Вечерта на специалността започна с кратко приветствие от доц. д-р Петко Монев и със стихотворение, написано специално за събитието от Александра Колева:

„Събрани в един поток,
Студенти с общо желание за възход.
Строителни предприемачи,
на големи бригади водачи.
Специалисти по имоти,
броящи купища банкноти.
Бизнес икономиката е ясна,
тя ги ражда най-опасна.
Раждат се от нея изпълнителни директори,
реализирани във всички икономически сектори.
Под светлините на множество прожектори,
под наблюдението на отбрани лектори.
На Вашето внимание се представя,
без необходимост да се обуславя:
Вечер на специалностите.
Да пропуснем, колеги, формалностите.
Купонът е открит!
Приветствайте студентския колорит!“

Празникът протече с много настроение и танци. Студентите премериха сили в различни забавни игри, а най-добрите получиха награди.

Вечерта приключи с предаването на Ключа на успеха, символ на катедра „Икономика и управление на строителството“, от четвъртокурсниците на третокурсниците .