Среща – дискусия на тема "Как да реализираш най-добрата си бизнес идея"

Уважаеми колеги и приятели на Клуб „Търговия“,

Имаме удоволствието да Ви поканим на среща – дискусия на тема „Как да реализираш най-добрата си бизнес идея“ със специалното участие на г-н Веселин Халачев - Председател на сдружение за подпомагане на малкия и среден бизнес - Обединени Бизнес Клубове.

Събитието ще се проведе на 20.11.17 г. (понеделник) от 17:00 часа в зала 446 на Икономически университет – Варна.

Основни теми за дискусията са:

  • Възможности за развитие на малък и среден бизнес
  • Актуални европейски проекти
  • Платформата Crowdfunding
  • Къде да търсим финансиране своя бизнес
  • Форми на обучение – в институции, в чужбина и възможности

Изпращаме ви малка част от експертизата на нашия гост - лектор:

Веселин Халачев е инициатор за създаването, учредител и понастоящем Председател на Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес - Обединени Бизнес Клубове (ОБК). Член е на Борда на Директорите на Европейски Алианс на Малкия Бизнес - European Small Business Alliance, където представлява Сдружение ОБК, като част от голямото семейство на малкия бизнес в Европа. През последните няколко години активно работи за това проблемите на малките и средни предприятия в България да придобият гласност, да бъдат чути не само у нас, но и в Европа. Бори се за излизането им на външни пазари и популяризирането на българските стоки и услуги като висококачествени и конкурентни. Инициатор и организатор е на редица форуми в цяла България в областта на различни финансови инструменти, адресирани към МСП, с цел подпомагането им.

Счита за своя мисия да защитава интересите на българския малък и среден бизнес и активно работи за това.

ОБК е неправителствена, не-политическа организация с нестопанска цел, ангажираща се със защитата на интересите и подпомагане в дейността на микро, малки и средни предприятия.

Очакваме ви!

Как да реализираш най-добрата си бизнес идея