ACCA обявява онлайн състезание за студенти от университети в Централна и Източна Европа

ACCA обявява онлайн състезание за студенти от университети в Централна и Източна Европа

ACCAACCA (Association of Chartered Certified Accountants) oбявява второто онлайн състезание за студенти в университети от Централна и Източна Европа!

За да участвате в конкурса на ACCA, трябва да сте записани в бакалавърска или магистърска програма в университет в Централна или Източна Европа.

Участието в конкурса е безплатно.

Продължителността на конкурса е 30 минути и в този интервал от време всички студенти ще отговорят на 30 въпроса с множествен избор на английски език. Въпросите ще се основават на съдържанието от изпитните програми на ACCA за F2 Management accounting и F3 Financial Accounting.
След като започне теста, завършете колкото е възможно по- бързо повече въпроси и кликнете върху submit. Ако не изпратите отговорите си в рамките на 30 минути или по-малко, това ще доведе до дисквалификация от конкурса.
На нашия уебсайт има широк набор от ресурси, които да ви помогнат да се подготвите за конкурса. Осъществете достъп до учебната програма и учебния наръчник и получете съвети от екипа на изпита за това как да се доближите до нашите изисквания.

Конкурсът ще се проведе онлайн на следните дати:

• 21 ноември 2017 /вторник/ - 17:00 часа в Обединеното кралство
• 25 ноември 2017 /събота/ - 9.00 часа в Обединеното кралство

За да участвате в конкурса, трябва да се регистрирате онлайн до понеделник, 20 ноември 2017 г. След тази дата няма да се приемат заявки.
След като се включите, ще получите имейл с допълнителни инструкции и връзка към конкурса.