Българо-Корейски Форум

Българо-Корейски Форум

П О К А Н А

Имаме удоволствието
да Ви поканим на

БЪЛГАРО-КОРЕЙСКИ ФОРУМ

на тема "Обмен на практики за добро управление за устойчиво развитие"

На 9 юни 2017 г. /петък/, от 9.00 часа, в Аулата на Икономически университет – Варна ще се проведе среща от Българо-корейски бизнес форум „Обмен на практики за добро управление за устойчиво развитие“.

Форумът протича в градовете София, Бургас и Варна и е организиран от СУ „Св. Климент Охридски“ и Българо-корейската търговско-промишлена палата със сътрудничеството на Посолството на Република Корея в София, Софийска, Бургаска и Варненска общини и Българската търговско-промишлена палата.

Във Варна форумът ще бъде открит официално от проф. д-р Евгени Станимиров, заместник-ректор на Икономически университет – Варна и посланика на Република Корея у нас Н.Пр. Шин Бунам. Приветствени думи към участниците ще поднесат областния управител на Област Варна, представители на Община Варна и проф. д-р Тодор Танев от Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Представителите на българския и корейския бизнес ще имат възможност да научат повече за съвместните бизнес възможности и инвестиции, зоните на сътрудничество в различните сектори, както и за бъдещи културни и образователни инициативи.

Официалният език на форума ще е английски език.