Как да създадем онлайн бизнес или как измерваме успеха?

Как да създадем онлайн бизнес или как измерваме успеха?

Как да създадем онлайн бизнес или как измерваме успеха? Какво ни е нужно, за да стартираме? Защо онлайн пространството ни предразполага да бъдем предприемчиви? Какво може да ни попречи да изградим мечтаният бизнес?

Александър Ненов, сериен предприемач, реализирал най-голяматаза времето си публична сделка в българския интернет ще отговори на всичките ви въпроси! С широка усмивка и ясна посока, вече 20 години той управлява онлайн бизнеси, пише книги, лектор е на различни събития и е консултирал компании като "Coca-Cola", "KLM", "Microsoft", "Samsung", "NasamNatam", "Peika.bg" и много други!

Елате, за да открием заедно тайните на успешния онлайн бизнес с един от най-добрите интернет консултанти в България на 18 май 2017 г., от 19:00 ч. в зала 220 на Икономически университет-Варна!

Събитието е отворено за всички, които искат да разберат повече за онлайн бизнеса и е безплатно! Изисква се само безплатна регистрация на: https://www.eventbrite.com/e/34233608645?utm_source=eb_email&utm_medium=email&utm_campaign=new_event_email&utm_term=viewmyevent_button