Време е за нови проекти и идеи

Време е за нови проекти и идеи

Лятото е към своя край, но това означава само едно – време е за новия сезон на ABLE Mentor! Тази година проектът ще бъде реализиран в 6 града на България. Това са София, Варна, Бургас, Казанлък, Враца и Благоевград.

Пред теб, независимо дали си ученик или си вече завършен специалист, стои невероятната възможност да станеш част от един уникален проект. ABLE Mentor е уникална възможност, за всички ученици от 10 и 11 клас, които имат желанието да развият своите лични качества и умения. А за всички млади специалисти, студенти или доказали се професионалисти, които искат да бъдат полезни на младите и да предадат своите знания и опит, вярваме, че този проект ще бъде едно невероятно приключение.

Какво е ABLE Mentor?

ABLE Mentor събира екипи, съставени от двама души – ученик и ментор. Всеки ученик има възможността да развие своята уникална идея или проект, която до сега е била само негова мечта. Време е тази мечта да се превърне в цел! Всеки ученически проект, може да бъде реализиран в една от следните три направления – личностно развитие, социален проект или бизнес/предприемачество.
Менторът от своя страна дава своите насоки, съвети и подпомага ученика, както в развитието на неговата идея, но и в личностното му развитие.

Регистрацията за сезон 4 в град Варна продължава до 9 октомври, неделя! Организаторите от клуб „Млад предприемач“ и Кариерен център към Икономически университет – Варна Ви обещават три месеца, изпълнени с нови запознанства, много усмивки и нови знания!

Можете да се регистрирате в проекта на официалния сайт на ABLE Mentor Bulgariawww.ablementor.bg

Време е за нови проекти и идеи - ABLE mentor