Безплатни образователно-спортни занимания за младежи в Студентски Спортен клуб при ИУ-Варна

Безплатни образователно-спортни занимания за младежи в Студентски Спортен клуб при ИУ-Варна

Студентски Спортен клуб (ССК) при Икономически университет – Варна с подкрепата на  Дирекция "Младежки дейности и спорт", при Община Варна организира образователно-спортни занимания за младежи на възраст 15-29 г.

През м. септември и м. октомври 2016 г. лицензирани треньори от ССК при ИУ-Варна ще организират занимания по спортовете – баскетбол, волейбол, плуване и футбол, които включват образователни и игрови модули.

Провежданите обучения ще имат за цел усвояване на двигателни умения и навици, придобиване на знания, нагласи и умения за здравословен начин на живот.

Обученията са безплатни, в състезателен формат и се провеждат в Спортен център на Икономически университет – Варна и  открити спортни площадки на Община Варна.

Проектът на ССК при ИУ-Варна, с подкрепата на Община Варна и "Варна Младежка столица 2017" е под надслов: "Здравето е отговорност за цял живот и ние подкрепяме активните младежи".

Предварителна заявка за участие можете да подадете, попълвайки следната регистрационна форма

Графикът за провеждане на заниманията ще бъде оповестен на по-късен етап, съобразно броя на участниците.

Актуални новини можете да намерите на нашата Facebook страница: "Спорт за здраве в ИУ-Варна", както и на интернет страницата на Икономически университет – Варна (www.ue-varna.bg).


За въпроси и допълнителна информация:

Студентски спортен клуб
Икономически университет – Варна
Доц. д-р Илко Илиев
E-mail: ilkoiliev@ue-varna.bg
Тел: 0882 164 715