Втори национален студентски фолклорен фестивал "Срещи на приятелството"

Втори национален студентски фолклорен фестивал "Срещи на приятелството"

По инициатива на Студентски съвет към ИУ-Варна, през декември 2015 г., в партньорство с Община Варна, Медицински университет – Варна и Технически университет - Варна, се проведе първото издание на Националния студентски фолклорен фестивал "Срещи на приятелството". В него взеха участие ансамбли от цялата страна.

Поради големия интерес, Студентски съвет и Ансамбъл "Гергана" към Икономически университет – Варна, съвместно с Община Варна, организират второ издание на фестивала, което ще се състои в периода от 24 до 27 ноември 2016 г. и ще бъде с международно участие. То ще се проведе на три сцени в града – Аулата на Икономически университет – Варна, читалище "Отец Паисий" и читалище "П. Р. Славейков". Официални гости на събитието ще бъдат Академичният фолклорен ансамбъл при Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство и Фолклорният ансамбъл при Медицински университет – Тбилиси, Грузия.

От тук може да изтеглите заявката за участие, която трябва да се попълни и изпрати на електронен адрес ss.predsedatel@ue-varna.bg в срок до 10 август.

За повече информация относно фестивала, може да се обръщате към г-н Свилен Христов – главен художествен ръководител на Ансамбъл "Гергана" - 0878 604 688.

Покана

Заявка за участие