Стартира тренинг курс "Физическа самозащита"

В специализираните модули на тренинг курс "Физическа самозащита" са заложени основни техники от бойното изкуство Muay Thai и Kick Box. Предвиден е  като въвеждащо и поддържащо обучение за жени и мъже. Интензивната физическа подготовка, комбинирана с основни техники, дават възможност за многоаспектна подготовка, адекватен отговор за справяне в агресивна среда. Тренинг курса "Физическа самозащитa" повишава компетентността  за овладяване на критични ситуации, застрашаващи сигурността (както в лична, така и в професионална среда), мотивира поддържането на висока спортна форма и е добра предпоставка за успешна професионална и личностна реализация. Тренировките ще се провеждат под ръководството на Иван Неделчев - четири пъти републикански шампион по карате, многократен републикански шампион по кик бокс във всички рингови стилове. Трето място на световно първенство К1 и трето място на Балканско К1, 2-ро място на световно първенство по Муай тай и многократно републикански шампион.  Майстор на спорта по кик бокс.

Възможност за включване в курса имат студенти от всички форми на обучение, преподаватели и служители на ИУ-Варна, както и външни лица с интерес по темата.

Справки, записвание и координати за връзка

Кабинет Кабинет: 219

Тел. 052 303265

Мобилен телефон Мобилен тел. 0884 699393

Email Email: lifelonglearning@ue-varna.bg

Работно време

08:00 - 16:30 ч.


0882 164715  Доц. И. Илиев - катедра "Физическо възпитание и спорт"

Завършилите  Тренинг курс "Физическа самозащита" споделиха за нашия екип:

"Бих искал да изразя изключителното си задоволство от участието ми в курса и това, че той до голяма степен отговори на моите очаквания. Знанията и умението за самоконтрол и дисциплина са наистина  добра предпоставка за справяне и адаптиране към динамичното ежедневие. Изключително съм щастлив, че бях част от Курса по Физическа самозащита и ще се радвам да се срещаме отново!"

С уважение,
Станислав Костов


"Поздрави на всички и наистина, това беше най-хубавото нещо, с което съм се захващала от много време насам! Успех на всички!"

Кристина Свирецова


Учебните занятия ще започнат от 16.11.2015 г.

Понеделник, сряда и петък от 18.30 ч. – 20.00 ч.

Обучението на студентите е платено. Таксата за обучение е: 150 лв. /40 посещения/